15.2.15

How to survive school

Morgen is het al weer maandag, helaas. Gelukkig wel het laatste weekje voor de voorjaarsvakantie! Wel de vervelendste week, want de week lijkt wel 1000 dagen te duren. Met moeite ga ik proberen om de laatste toetsen, en de laatste lessen door te komen. Hier heb ik wat tips, waar je vast wel wat aan hebt!
♥︎ Zorg dat je leuke dingen doet met je vriendinnen♥︎
Spreek wat af voor in het weekend, of voor in de vakantie! Zo kan je tussen de lessen door, snel nog even wat leuke dingen bedenken, en geloof mij, dit werkt echt.

♥︎Hou je agenda goed bij♥︎
Dit klinkt redelijk raar, ja. Maar het is nooit leuk om een toets te missen, dat je niet weet dat je die toets hebt. Gelukkig heb ik dit nog nooit gehad, maar vriendinnen wel, dus jaa.

♥︎Zorg voor muziek♥︎
Dit helpt zo erg goed! De tijd vliegt dan zoooo snel voorbij!


♥︎Overhoren♥︎
Dit is een tip die de meeste mensen wel kennen. WRTS of je ouders, kunnen je super goed over horen ;) Zo kan je een mondeling heel goed doen! {Dit zeg ik uit ervaring, telkens als ik dit deed kreeg ik een 10.}

♥︎Lunch♥︎
Maak 1/2 keer in de week een heerlijke lunch! Een salade vind ik persoonlijk super lekker, en dan gaat de dag best wel snel voorbij, omdat ik heel graag naar de lunch pauze wil, hehe.

♥︎Neem pauze♥︎
Het is niet goed voor je om 1 uur te leren, dus neem af en toe pauze! Zo kan je even youtube filmpjes kijken, blogs lezen, maar pas wel op dat je niet te lang door gaat! {Dit zeg ik ook uit ervaring, hihi}

♥︎Vrienden♥︎
Vrienden spelen een grote rol in je school leven. Zonder mijn vrienden zou ik school niet overleven! Ze helpen je, en vrolijken de dag op.


Hoe overleef jij school?
♥︎

4 opmerkingen

 1. Lol op school is heel belangrijk, ik probeer overal maar het leukste van in te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Skypen met Julia onder n saaie les 😏😂 Leuk artikel schat. Ik heb al lekker vakantie 🎉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele handige tips! Ik vind school sowieso al leuk (raar hè?) maar áls het dan een keer saai zou worden, dan zal ik zeker even terugdenken aan dit artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohw jah zeer charmante foto. ^^ lol maar wel leuk liefie <3

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin