26.2.15

EUNOIA

Laatst ging ik met Esmee naar Zwolle {20.02.2015}, met de trein, en natuurlijk was het op die dag heerlijk fris *kuchkuch*. Raad eens wie de weg niet wisten? Wij, ofcourse, wij. Gelukkig waren we er redelijk snel, ik ben nog nooit met de trein naar Zwolle geweest, dus het was even wennen, om via de andere kant Zwolle in te komen. We hebben 10 minuten staan wachten bij de Op=Op om een highlighter te kopen, en we aten bij de HEMA, ik kocht een lipstick, en een broek, en van die broek moet je natuurlijk een Outfit maken, dus kwam Esmee 2 dagen na onze gezellige shopsessie nog even bij me langs, om een middagje te bloggen, en foto's de maken. Oh, op deze dag ontmoetten we de coolste paarden, en de vreemdste kippen.

EUNOIA is eigenlijk iets dat ik elke dag wel heb, het perfecte idee voor mijn blog, of misschien voor mn kamer. Laatst was het om naar Zwolle te gaan, en dus Starbucks te drinken.
Starbucks is trouwens heerlijk, zoals de meeste wel weten. We moesten een half uur wachten bij de Starbucks tot dat de trein weer terug ging. Het was trouwens ook super akward bij de Starbucks. Er zat een gat in mn portemonnee, dus telkens als die vrouw bij de kassa iets vroeg, viel er wat uit mn portemonnee, en ik voelde me zo associaal, en dat was echt niet leuk. In ieder geval, ik heb wel weer mn fave starbucks gedronken na een lange tijd. {Frappuccino Mocha, mjamm} De laatste keer dat ik hem had gedronken was in de herfst vakantie op het vliegveld van Eindhoven, en de rest was het gewoon Albert Heijn Starbucks, wat ook lekker is.

{het idee van de naam van deze post komt van Lauresque}----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Shirt: H&M
Broek: H&M
Ring: H&M
Armband: V&D
Schoenen: Geen idee, hehehe.

6 opmerkingen

© Valblogin