31.1.15

PLOG | 30.01.2015Gister was een leuke dag, ik heb verschillende dingen gedaan, waaronder wat voor een feestje, dingen voor mijn blog, en nog wel wat. Ben je benieuwd wat? Lees dan verder :)


Als aller eerst werd ik natuurlijk wakker ;). Ik begon met mn social media te checken, en toen de reacties voor mn blog te modereren.

 Daarna liep ik naar mn makeup kastje,

 en deed ik makeup op. Ik deed alleen wat they're real! mascara. {Hierna ging ik eten, wat niet op foto staat}
 Even mn mooie sokken op de foto, hoort er ook bij ;).

Dit was mijn outfit, heel erg simpel. Mn 'leuke' kleding zat nog in de was, dus most ik wel wat anders aan. En vandaag {de dag dat deze plog online komt/gekomen is} draag ik wel weer mn fave broek en shirt, dus heyy, het komt altijd goed ;)

We kunnen het natuurlijk niet vergeten om crossy road te spelen, ik ben verslaafd, whoops

Daarna deed ik simpele schoenen aan, en was het tijd om naar de stad te gaan, om nog de laatste dingen te halen voor een feestjuuuu.

   We haalden bij de hema en action onze lunch. {een kaas broodje, en wat drinken} Nu zou je wel denken: Val, je bent een vreetzak. Jaa, dat kan je zeggen. Maar de laatste avonden sport ik ook! Zoals opdrukken, en mn buikspieren trainen, hehehehe.

 Ook kochten we deze speaker van de hema, die is ook voor het feestje, zodat we de muziek wat harder kunnen zetten {review volgt}
 Mn zus en ik gingen een playlist maken, ook voor het feestje. Daarna ging ik het synchroniseren naar mijn ipod.
 Filmpje kijken van Marije Zuurveld ^ ^
 En even een random foto van wat lichtjes in de woonkamer.


Lekker wazig, mn camera deed een beetje weird, wat altijd zo is als ie onder de 40% is. Maar ik sliep bij mijn zus. En het was super leuk!Wat heb jij 30.01.2015 gedaan?

Liefs, Val

1 opmerking

  1. Wat een leuke plog! En wat een leuke foto's heb je gemaakt! Je outfit is echt heel erg leuk! En je sokken ook! Crossy road is ook een spel waar ik verslaafd aan ben! Gelukkig weet ik nu dat ik niet de enige ben, haha! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin