10.1.15

Essence Long Lasting Lipstick 1


Ik ben verslaafd aan essence lipsticks. Goedkoop, en goed. Ik draag zo'n essence lipstick ook bijna dagelijks. Ze hebben heel veel kleuren, ik denk dat ze er 10 hebben! Ik ben aan het sparen voor elke kleur, maar dat duurt nog wel even, haha. Ik heb dit keer voor de kleur coral calling gekozen, omdat hij een beetje veller is dan de andere kleuren, maar toch super mooi.


Ik ga het weer even hebben over de huls. Ik vind hem zo mooi. Waarom weet ik niet, maar het ziet er gewoon zo duur uit.

De pigmentatie is super. Ik ben er he-le-maal weg van. Hij is prachtig. Lekker romig, en heel erg zacht voor je lippen. De kleur is nog feller dan op deze foto. En nog mooier, ik heb hem een beetje raar aangebracht haha.
Maar in iedergeval, hij is helemaal geweldig.

Het is misschien een korte review, maar toch is hij hopelijk nuttig. Ik kon er niet heel veel over schrijven, want ik heb al 2 andere essence lipstick reviews. Maar elke kleur verschilt, dus lijkt het me handig om gewoon wat er over te vertellen.

Hij is heel erg fijn, en blijft goed zitten! En voor 2,40 is hij al helemaal goed!
Te koop bij de kruidvat

Wat is jou favoriete lipstick van Essence?

4 opmerkingen

 1. Hey Val! Je hebt een superleuk blog met een mooie layout! Heb je hem helemaal zelf gecodeerd? Zou je misschien een keer een artikel plaatsen met lay-out tips of een blog q&a doen? Ik denk dat heel wat meiden daarvan zouden leren! Leuke review, en je maakt trouwens ook hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik kijk nu voor het eerst op je blog en zag meteen dit artikel. Ik wilde binnenkort ook dit product gaan reviewen. En had ook foto's gemaakt met sterren om de lipstick ik heb wel de kleur 12. Ik hoop dat je het niet erg vind. anders zet ik hem niet online!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. superleuk dit!! ben zelf ook verslaafd aan essence, de design erop is echt echt leuk ;) wil je bij de volgende ook een foto van je lippen met de lippenstift er op zetten?? en bij de hema zijn er ook lipsticks waarvan ik niet zeker weet of ik ze moet kopen!! blijven ze ook lang zitten bijvoorbeeld? hoe smeert het?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superleuk dit!! ben zelf ook verslaafd aan essence, de design erop is echt echt leuk ;) wil je bij de volgende ook een foto van je lippen met de lippenstift er op zetten?? en bij de hema zijn er ook lipsticks waarvan ik niet zeker weet of ik ze moet kopen!! blijven ze ook lang zitten bijvoorbeeld? hoe smeert het?

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin