7.1.16

While you were sleeping....


Al woelend in mijn bed, half slapend, hoor ik een stem; Valérie, wakker worden. Ik pak mijn mobiel om te kijken hoe laat het is, en ja hoor, het is dinsdag ochtend, de eerste schooldag, 7 uur. Terwijl ik naar de badkamer loop, dacht ik terug aan de vorige avond, hoe ik mijn wekker had aangezet (die dus niet af is gegaan). Ik kijk in de spiegel en denk; jupp, vandaag begint school weer. Ik kleed me aan, doe mijn makeup zo snel mogelijk. Het zou namelijk zijn en ik moest daarom eerder weg. Al snel stond de groupsapp van mijn klas helemaal vol. Er reden geen bussen, en het was super glad. Na dat mijn school een aantal onduidelijke facebook berichten had gedeelt, kwam er eindelijk goed nieuws; het was so glad, en gevaarlijk, dat school die dag niet door ging.


 Woensdag: Ik word wakker, dit keer wel door mijn wekker. Ik blijf gewoon liggen, waarom? I have no idea. Ik hoorde mn ouders praten over hoe glad het was op de weg, en dat je niet het huis uit kon gaan. Terwijl ik een beetje glimlach, app ik met vriendinnen over hoe graag we willen dat school weer niet door gaat, want, dan zouden we nog een dag langer vakantie hebben. Een paar minuten later hoorde ik mijn moeder iets naar boven roepen: School gaat weer niet door. Nu begrijp je vast wel dat ik met een bigsmile youtube filmpjes ging kijken en de hele dag heb gechillt {en foto's gemaakt van de prachtige winter natuur.


 En voor degene die zich nou afvragen waarom deze post While you were sleeping heet; deze forst is er gekomen terwijl we aan het slapen waren. ;)

Ik hoop dat jullie, ondanks alle kou, nog een paar leuke dagen hebben gehad! Mocht je niet in het noorden wonen; Ik hoop dat jullie een 'leuk' begin van dit jaar hebben gehad, op school.

Loads of love,
Valérie

3 opmerkingen

 1. WoW, hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een supermooie foto's zeg! Ik had jammer genoeg gewoon school :( X
  (www.bymargriet.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw prachtige foto's heb je gemaakt en je hebt een mooie schrijfstijl!

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin