14.9.15

Longer+Stronger Nails! Zoals de meeste van jullie wel weten is dat ik een nagelbijter ben. Helaas. Ik probeer er al meer dan een jaar af te komen, maar nog nooit is het me echt gelukt. En door het nagelbijten werden mijn nagels ook nog eens wat slapper. Dat is heel erg frustrerend als je nagels nét lang worden. Daarom, heb ik laatst deze 2 lakjes aan mijn collectie toegevoegd.Ik heb de ANTI bite, en de Nail hardener gekocht. Eigenlijk een soort van '2 vliegen in 1 klap'. Zo ga ik het nagelbijten, én het afbreken tegen.
ANTI BITE

Haha, wat een leuke kleur! ; ). Toch? Ondanks zijn leuke kleur is de smaak héél erg anders. Bitter. Dat moment wanneer je even met je nagels lang je mond gaat, en dan gaat eten, en je proeft die hele vieze smaak van deze nagellak. Laatst dacht ik dat de smaak van mijn nagels af was, maar dat kwam door de tandpasta, heel erg raar. Maar, het werkt wel.


NAIL HARDENER

Dit moet je nagels harder maken. Werkt het? Ik draag het nu zo'n 2 dagen en ik merk wel een beetje verschil. Je moet het ook om de 2 dagen weer opnieuw aanbrengen. Maar, na 2 dagen merk je dus wel verschil! Moet je na gaan hoe sterk je nagels zullen zijn na 1 week.

Ik ben begonnen met een laagje nail hardener, en daarna op de 'top' van mijn nagels de anti bite nagellak. Ik zou deze lakjes zeker aanraden! Je nagels worden er snel beter op. Maar de anti bite moet je wel vaak aanbrengen {zo'n 1 keer per dag} als je niet wilt dat je gaat bijten.

beide lakjes zijn 3,50 bij de HEMA

{Heb gister de 250 bloglovin volgers gehaald, na een tijdje geen nieuwe volgers, gingen mijn volgers de laatste dagen echt als een speer omhoog, heel erg bedankt! )


7 opmerkingen

 1. Als je echt van nagelbijten af wilt moet je Raylex gebruiken. Ik ben er al mee gestopt daarmee maar begin nu opnieuw om mijn nagels sterker te maken. Misschien niet heel goedkoop (16,50) maar als je zoveel moet betalen om een hogere kans op banen te krijgen en mensen een goed verzorgt beeld van jou te krijgen is het echt WAARD. Zit een app bij, die helpt ook echt heel goed. Echt een aanrader dat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip. Ik ben ook al gestopt met bijten maar af en toe doe ik het helaas nog wel. Ik ga eens kijken naar dat product 😊

   Verwijderen
 2. Gelukkig heb ik van mezelf al sterke nagels, yay! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze lakjes vaak van etos of kruidvat eigen merk en die zijn ook heel fijn! Ook maar eens die van HEMA proberen! :D

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin