3.6.15

Granny/Val Takes A Dip

Hi! Ik heb het gevoel dat ik een jaar niet meer heb geschreven op mn blog. Ik voel me zo afwezig. Ik heb best wel een drukke week gehad. Eerst ariana, toen leren. En daarna nog even ziek worden... Mn Ariana fan account op twitter zorgt er deels ook voor dat ik me amper kan concentreren dus zit ik daar momenteel ook niet meer op, zodat ik me kan concentreren op de laatste weekjes school. Gister besloot ik een bad met lush te nemen.... :)

Na wat drukke+zieke dagen is het heerlijk om even in bad te gaan. Ik ging in bad met granny takes a dip. Heer-lijk. Eerst had ik de kraan niet warm genoeg aan gezet. Struggles. I fail so hard.
Dus moest ik nog een stuk van mn heerlijke bathbomb het bat in gooien. Gelukkig had ik het er wel voor over omdat ik ziek+verkouden ben.

Eerst deed ik er een stuk roze in van de Granny Takes A Dip, maar omdat het water kouder was dan gedacht {fail} gooide ik er nog een stuk blauw bij, want ik liet er wat water uitlopen, en ik deed er wat {heel wat} warmer water bij. En het bad leek toen wel paars, en daarna in eens blauw als de lucht.


De laatste tijd gaat het ook beter op school. Als ik iets niet snap ga ik sneller naar bijles toen dan eerst. En ik ga nu altijd naar NL bijles, zodat ik daar niet de fout mee in ga bij de toetsweek. Na deze week nog 2 normale schoolweken tot ik toetsweek heb, en dan is de zomervakantie al bijna begonnen. Ik hoop dat het weer lekker blijft. Morgen schijnt het namelijk heel erg warm te worden, en vrijdag ook. :)Sorry dat ik zo afwezig ben geweest de laatste tijd. Ik hoop dat jullie weten dat ik nog heel veel ideeën heb voor posts, om met jullie te delen! Er komt namelijk nog een triangl bikini binnen {geen echte, maar toch super leuk om met jullie te delen!} en nog een paar andere dingen moet ik binnen krijgen, en bestellen!

Get ready for Valblogin in June, cause this month is gonna be amazing { I HOPE SO, HAHA. Want ik heb nog toetsweek, mwew}

XOXO, Val

WINACTIE: http://valblogin.blogspot.nl/2015/05/winactie.html

2 opmerkingen

  1. De producten van Lush vind ik er altijd zo mooi uitzien, en lijkt mij heerlijk om te gebruiken. Succes met je toetsweek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, wat heerlijk zo'n Lush bad! Ik baal nu echt even dat ik geen bad heb

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin