25.5.15

Mijn 10 Gouden BlogtipsIk blog nu natuurlijk al een jaar, en ik doe het nog steeds met veel plezier. Mn inspiratie is wel bijna weg. Mwew. Maar het komt langzaam weer! Vandaag ga ik jullie 10 Blogtips geven. Ik ben echt benieuwd of deze werken! :)- Brainstorm over je ideeën. Als ik 's avonds in bed lig, ga ik mn ideeën echt uitwerken, totdat ik het echt een leuk idee vind. Let ook op in het dagelijkse leven, zo heb ik namelijk door een vriendin van mij, een idee voor een winactie. {Die winactie komt zo snel mogelijk online!}

-Praat met andere bloggers! Dit is helaas de laatste tijd een beetje weggezakt bij mij. Maar ik deed het een hele tijd wel. Zo heb je gelijk meer zin in bloggen en kan je ook wat dingen afspreken met je blog vrienden.

-Heb geduld. De samenwerkingen komen niet elke dag binnenstromen als beginnende blogger. Blog ook niet voor de samenwerkingen of de roem. Wacht ook niet totdat je elke dag 200 reacties hebt, natuurlijk moet je wachten, maar ga nou niet onder elke blogpost van je favoriete bloggers je blog spammen.

-Maak een socialmedia account aan. Zo vinden nog meer bloggers je, en dit is een leuke manier voor contact met bloggers. En mensen weten wanneer jij een nieuwe post heb.

-Een goede camera is een hele grote stap. Zo krijgen je foto's betere kwaliteit en is het nog leuker om je posts te lezen. Ik geef ook toe, dat je soms met trots naar je post terug kijkt.

-Vind je dat je te weinig reacties hebt? Schrijf over iets wat je heel erg raakt, of wat gevoeligs. Dit klinkt natuurlijk raar, maar het werkt wel. Kijk ook even in je statistieken wat voor posts je lezers het leukst vinden!

-Wees niet bang voor bedrijven, of niet verlegen. Mail ze gewoon als je geïnereseert bent, dit is een groot compliment voor de bedrijven. Als ze nee zeggen, is niet erg! Er zijn nog 10000 bedrijven. Er wil echt wel een met je samenwerken!

-Neem je camera overal mee naartoe. Dit is echt een must voor mij. Als ik een plek zie die ik echt op mn blog wil posten, klik, bewerk, posten. En mensen vinden kletstposts meestal erg leuk!

-Geen inspiratie? Lees je favoriete blogs, die hebben altijd wel wat leuks, want ze zijn niets voor niets je fave blog! Ook kan je een tijdschrift lezen, of vertel hoe je je instagram foto's bewerkt.

-Neem een boekje mee voor je ideeën. Straks krijg je een idee en vergeet je hem zodra je thuis komt, dat zou zonde zijn. Koop een blogboekje, en alles komt goed! :)


Wat is jou gouden blogtip?

3 opmerkingen

  1. Leuke tips! Zelf durf ik geen bedrijf te mailen voor een samenwerking, bang dat mijn blog nog niet goed genoeg daarvoor is. Ik ben benieuwd naar je winactie! Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin