30.5.15

I SAW A QUEEN LIVE


Donderdag was het dan zo ver, IK ZAG ARIANA LIVE. Ik zag haar, gewoon haar. Gewoon ariana. Ze zag er even mooi uit als op instagram foto's, en in video clips. Ik moest eigenlijk een traantje weg pinken toen ik dr voor het eerst zag. Ik schreeuwen mn longen uit mn lijf, en er rolde een traan over mn wang.
We gingen rond 3 uur uit drenthe weg, en het zou ander half uur rijden moeten zijn, maar we deden er super kort over! We gingen naar de burger king en uit eindelijk waren we er rond half 6. Er werd een nieuwe rij gemaakt voor zitplaatsen zuid, dus we stonden gewoon vooraan, yay!

Ik zag op de twitter van ziggo dome dat de merchandise er al was, dus ik ging snel op zoek en kocht de katten oortjesBij de show hadden ze nog meer kleuren. Alle oortjes gingen gelijk van kleur veranderen! :)

Voor dat ariana op kwam begon rixton. Ze waren super goed!

filmpjes:
{ik heb het hele concert gefilmd, maar de bestanden zijn te groot om te versturen, ik kon maar stukjes versturen via mn mail}

One last timeHoneymoon Avenue
MERCHANDISE:
Kattenoortjes
Poster
Armbandje
Het was serieus een van de beste dagen van mn leven! De volgende keer dat ze een tour heeft ga ik een Meet and greet kopen, yay!

Zou jij naar ariana gaan?
{ZEKER DOEN, ZE KAN SUPER GOED ZINGEN, IS SUPER LIEF, EN IK BEN AL HEEL LANG VAN. 

liefs, Arianator Val

5 opmerkingen

  1. De volgende keer zou ik ook wel graag willen want de show zag er zoo vet uit! Hele leuke post x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik was donderdag gegaan. Ik had alleen staanplaatsen dus ik heb niet heel veel kunnen zien *being small* haha. Maar het was wel heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf dat je haar eindelijk in het echt hebt gezien!

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin