2.3.15

My Blog Experience


Het is blogweek! De week waar ik mensen ga helpen om te beginnen met een blog :). Ik heb al wat dingen meegemaakt, en ik wil graag wat dingen met jullie delen
VIEWS:

Het begon op 2 april 2014, ik begon eindelijk een blog! Op het begin gingen de bezoekers sloom, heel erg sloom. Zo sloom, dat als ik 20 views had, ik al een gat in de lucht sprong.
Op een gegeven moment, had ik steeds meer views! Het ging van 20, naar 40, naar 50, naar 80, naar 100, en ga zo maar door! Ik wil zeggen dat je niet moet stoppen om te views!VOLGERS:

Eerst dacht ik dat ik echt geen volgers zou krijgen. Ik had niet éen reactie van iemand die ik niet kende. Ook dat bouwde zich op toen ik bloglovin' aan had gemaakt. Nu heb ik reacties van mensen die ik niet ken, maar toch voel t alsof ik ze nu ken, omdat het vaste lezers zijn!

BEDRIJVEN:

Sommige bloggers bloggen om de gratis makeup, of geld. Dit moet je totaal niet doen! Ik ben begonnen met bloggen, omdat het me zoooo leuk leek! En ik geef toe, dat is het ook, heel erg zelfs! Ik krijg mails van bedrijven die ik niet vertrouw, dus daar pas ik natuurlijk wel mee op!

Wat is jou blog ervaring? 


2 opmerkingen

  1. Wat leuk om te lezen! Het is altijd een klein geluksmomentje als je ineens een hele grote groei maakt in het bloggen, echt fijn. Bij mij gingen de views in het begin ook behoorlijk sloom, maar ik zit nu op zo'n punt dat het steeds meer begint te groeien! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goede tips! Persoonlijk vind ik het altijd heel belangrijk dat je jezelf moet blijven :)

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin