3.2.15

Val #3

Het is niet lang geleden dat ik een Val online heb gezet. Dus als je je nu afvraagt waarom alweer een val post online staat. Zou ik gauw verder lezen, ik heb jullie mening nodig


Ik heb gister besloten dat ik engels wil bloggen, zodat meerdere mensen kunnen lezen. De aantal van de posts kunnen wel wat verminderen, maar toch.
Persoonlijk vind ik het veel leuker, om engels te bloggen. Engels is een leukere taal vind ik zelf, en je kan er heel wat van leren.
Als Nederlander kan je nog wel gewoon Nederlandse comments achter laten!

Zou jij mij ontvolgen als ik Engels zou bloggen?
En wat zou je er fijn aan vinden?

Ik hoop dat jullie die vraag kunnen beantwoorden! :)


Liefs, Val

BTW, als je vragen hebt voor mijn 3e Q&A, kan je die achter laten! Ik ga ze dan in het engels beantwoorden, en misschien wel in een filmpje! :)


6 opmerkingen

 1. Tuurlijk ontvolgen mensen (en ik, maar dat komt omdat ik je nog niet volg, maar over 10 seconden ben ik je 171e volger!) je niet! Meer mensen gaan je blog volgens (I predict). En het is juist leuk, want persoonlijk vind ik Engels -net als jij- mooier dan Nederlands. Ik bedoel, kijk naar 'Oh dear', dat klinkt best sjiek. En dan krijg je het Nederlands... 'Oh schat...' Tja, bewijsstuk A) dat Engels mooier klinkt dan Nederlands ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het volgen! En je hebt helemaal gelijk, het klinkt veel leuker! :)

   Verwijderen
 2. Engels bloggen is natuurlijk handig! Het lijkt me niet dat mensen je ontvolgen, het gaat toch om de inhoud van je blog? Komt wel goeeed!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, ik denk dat ik je artikelen minder ga lezen (lees: minder). Ik ben opzich redelijk goed in Engels daar niet van, maar als het in het Engels is kost het me meer inspanning om een artikel te lezen, niet dat ik lui ben ofzo maar meestal lees/ kijk ik even snel een artikel door. Liefss x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik! Ik zet de translate knop er natuurlijk nog bij, dus je kan het zo naar het nederlands zetten!

   Verwijderen
 4. Ik zou het wel jammer vinden maar ik begrijp je helemaal! Want persoonlijk kan ik geen Engels dus... Maar als je de translate knop erbij doet dan zou dat wel echt heel handig zijn :). Want net als met Julia Jansen ik moet me dan echt heel erg concentreren maar ik vind het gewoon leuk om lekker chil je blog te kijken ! Maar ik zou je sws niet ontvolgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin