22.12.14

He kerstvakantie, ik had je al verwacht.


Eindelijk, het is kerst vakantie. Na al die weken met boeken sjouwen, en hele dagen schrijven, mogen we eindelijk in plaats van een 2 dagen, 2 weken pauze nemen. De kerst dagen komen er weer aan, het is al bijna 2015, en hey kerstvakantie, ik dacht al dat je voor 2 weken zou komen.Ik werd wel een beetje gek van school. Niet van de mensen die er lopen, maar van de toetsen, huiswerk, noem maar op. Gelukkig zijn mijn cijfers zo erg omhoog gegaan, dat ik nu sowieso naar havo kan. Pfiieewwh!

Zaterdag ben ik naar de ikea geweest. We zouden een kastje voor mij gaan halen waar ik allerlei dingen in kan doen. Raad is wie er weer eens wat vergeet bij de ikea. Wij doen dat, ja wij. Weer lekker terug om de andere helft van het kastje te halen. Oh, kan je nog eens wat raden, bij wie gaat het kastje niet goed in elkaar? Bij mij. Leuk, nu zit hij op een plekje niet goed, maar voor de rest is ie super (komt nog een post over)


Maar goed, die kerst vakantie mocht wel eerder komen. We hebben nu echt hele saaie hoofdstukken. En ik dacht dus mooi ff dat ik een 4,1 op natuurkunde/scheikunde had, keek ik bij diegene onder me. Heb ik een 5,2. Weer iets voor mij (Al sprong ik al een gat in de lucht als ik een 4,1 had, want wat was dat een lastig proefwerk zeg, en ik dacht al: 4,1? Hij zij ietsjes lager dan t vorige proefwerk, maar, ik weet t al hoor)

De laatste tijd ben ik echt zo van: "Oh dat moet ik nog halen! he! Dat ook! Oh, helemaal vergeten, dat ook." Dus ik doe een beetje rustig met alle aankopen, en ik ben rustig aan het sparen voor een iphone. Mijn Samsung typt af en toe niet meer, net wanneer ik met iemand aan het appen ben, of op iemand aan het reageren ben op mijn blog (ik doe het meeste op mijn computer) Maarja, ik blijf door sparen. (Stiekem zit ik ook gewoon te kijken naar een mac lippenstift, want wauw, die zijn zo mooi!)


Laatst had ik weer even zo'n kinder momentje. Ik was op een feestje, en ik begon zo te vertellen dat ik en degene waarvan het feestje was, een keer erg bang waren in het donker (Geef  toe, jij ook ;)   Maar toen in eens vonden al die andere 8 kinderen (Plus mij, dus eigenlijk 9) het een leuk idee om lekker naar buiten te gaan en allemaal verstoppertje te doen. Ik voelde in eens iets aan mn hoofd, rara wat was t? Een tak

Q: Hoe is jullie kerst vakantie tot nu toe?

Liefs,
Val

2 opmerkingen

  1. Mijn kerstvakantie is super druk! Ik werk zo goed als elke dag (behalve zon- en feestdagen) en daarnaast moet ik echt weer eens goed bezig met mijn studie. Wat betreft een iPhone heb ik jaren lang geroepen: ik wil er nooit een, maar sinds 20 mei heb ik hem toch. Sinds dat moment zijn we onafscheidelijk! Dus laat die lipstick liggen en ga voor een iPhone!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. bedankt voor de tip! En veel sterkte met je werk!

      Verwijderen

© Valblogin