28.12.14

Benefit Bikini Tini Creamshadow

Dat moment dat je zo blij bent dat je eindelijk iets van benefit hebt gekocht. En dat je het mag testen, hihi. Ik ben hier zo blij mee. Ik draag de bikini tini nu bijna elke dag, omdat hij zo mooi is.


Het doosje is zo lief! Dit is niet de echte (Wel echte benefit, maar niet het officiele doosje, dit is geen full-size) de echte is nog een tikkeltje schattiger, maar ik moet niet zeuren, want ik heb iets van benefit, en het is zoooo lief!

Het gaat natuurlijk om de binnenkant. Het ziet er licht bruin glitter achtig uit. En het voelt heel erg apart op je vingers. Om heel veel glitters te krijgen, moet je vaker wat oogschaduw met je vinger 'pakken', wat ik best wel fijn vind, omdat ik een beetje naturel kleuren wil.

De pigmentatie is goed, en ziet er meer goud uit! Deze oogschaduw is prachtig. Helemaal op je ogen, het lijkt alsof je een uur {beetje overdreven, maar wel lang ;) } voor de spiegel hebt gestaan om deze look te maken. Al ben je klaar in 2 minuten!

Ik ben heel erg tevreden over deze oogschaduw! Hij is een beetje vergelijk baar aan de maybelline colour tattoo, die is trouwens ook heel erg mooi!
Maar ik ben zo blij, met de pigmentatie, en hoe het er uit ziet op je ogen!

De full-size bikini tini is 19,- bij de Douglas

2 opmerkingen

  1. Wauw ziet er heel mooi uit, prachtige foto's ook! Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin XO ingewm.nl

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin