9.11.14

Ask Val #1


Bijna.... Bijna mijn 100e post! Ik kan niet geloven hoe snel dat is gegaan! Ik heb een tijdje op wordpress geblogd, en daarom ben ik waarschijnlijk al over de 100 heen, maar, op blogger nog niet! Helaas is het op bloglovin verkeerd gegaan, en heb ik een nieuw account aan moeten maken! Maar, dat gaat nu ook sneller, hopelijk krijg ik meer volgers, want ik heb nog een paar leuke ideeen, en fotografie ideeën!
Jullie denken nu vast: pff, je wou al zo vaak een Q&A doen, maar dit keer echt, ik probeer zo veel mogelijk te beantwoorden!

Ik weet nog niet wanneer de 100 e post is, maar ik denk over een week!

So comment your Q and i wil A ;)


4 opmerkingen

 1. wat eet je het liefst? en wat drink je het liefst? waar wil je nog een keer naar toe op vakantie? wat vind jij de leukste plek in Nederland om te shoppen? wat is je favoriete winkel? bestel je vaak kleren online? wat is je favoriete outfit? naar welk concert wil je nog een keer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als je gevraagd word om mee te doen aan expeditie Robinson zou je dan mee doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoelang duurde het ongeveer voordat je wat meer bekendheid kreeg (vooral op bloglovin bedoel ik) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een account op Bloglovin, maar als ik mijn blog zelf opzoek kan ik daar niet bijkomen. Ik kan niets veranderen zeg maar. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik dat wel kan doen? http://www.bloglovin.com/fennavesters Als je op deze link klikt zie je mijn account en daarbij staat ook: blogs: fennsy. Als ik op dat fennsy klik kom ik op de bloglovin pagina van mijn blog, maar ik kan hem niet veranderen. Er staat bijv. nog steeds All About Fancy Things terwijl ik dat helemaal niet wil. Weet jij daar misschien een oplossing voor?

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin