13.6.14

things i am addicted too

hee!
vandaag weer een nieuwe blogpost!
Dingen waar ik verslaafd aan ben (jullie snappen me denk ik wel, geen drugs)
gewoon, dingen waar ik niet meer zonder kan!


Oke, jullie kennen het wel, nagel bijten, willen stoppen, maar je gaat 5 minuten later gewoon weer veder! kauwgom helpt! je hoeft niet op je nagels te bijten, je kan het gewoon lekker doen op kauwgom! ik koop dan meestal gewoon Mentos, omdat ik daar echt verslaafd aan ben!
(ik ga wel een keer een filmpje/blogpost maken over hoe je moet stoppen met nagelbijten!)
De C1000 heeft granen repen met stukjes chocola er in, als je het aan mij vraagt: perfectie!
Het is gezond, en lekker! oké, eerlijk is eerlijk, chocola is niet heel erg gezond.... maar er zit meer granen in dan chocola! ik vind dit zo heerlijk <3
Ook ben ik verslaafd aan alles wat maar met haar/ kleding te maken heeft! vooral aan: bloemen kransen, strikjes, bunny ears, jurkjes, rokjes, noem maar op!
Alles wat maar een beetje meisjesachtig is vind ik leuk!


Ik ben ook echt liefde voor mijn macbook, verslaafd kan je het niet noemen, want als het zo lekker weer is, zit ik het merendeel van de dag buiten! maar ik heb wel echt liefde voor dit ding!
Ik had het net al over nagelbijten, nou, dan is dit nog een oplossing,  maak gewoon iets moois op je nagels! dan vind je het zonde om te bijten!Kennen jullie het? Dat moment waarop je echt goed bezig bent met je huid te verzorgen en je niet wilt stoppen met allerlei crème smeren? Ik heb het in ieder geval wel.... Ik ben een soort van verslaafd aan Zarqa crème!!! de oog en body crème is gewoon zo fijn! de volgende dag zie je al resultaat!Essence heeft een geurtje wat gewoon zo lekker is! like a day in a candy shop heet hij, ik zal hem kopen! :)
Verder ben ik nog verslaafd aan zingen en aan mn camera ^^Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Valblogin